Drottningar, serie två

OK, det var dags att köra igång den andra drottningserien. Tyvärr bestämde sig Andersson junior, som har den bästa finmotoriken och synen, för att åka och shoppa skor med flickvännen istället för att assistera med omlarvning, så det var bara att göra det själv.

Jag fick ut en perfekt ram med massor av yngel i rätt ålder och så fixade jag en perfekt arbetsmiljö på mitt skrivbord. 52 larver. Det gick bra. Jag insåg dock en sak, det här omlarvningsverktyget, som jag tror kallas kinesiska pennan, skulle man kunna förbättra. När man trycker av larven, vill man ju kunna hålla den som när man trycker ut en kulspetspenna, men den är ju för kort för det. Man får liksom hitta ett grepp med ett par fingrar och trycka av larven med tummen.

Omlarvningspenna

Nu hoppas vi på åtminstone en tredubbling av utfallet från förra serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website